English / USA English / UK | GB EU / European Union Limba română / Romania Hungarian / Magyar nyelvü

FENG SHUI Chi & Dinamikus FENG SHUI Chi ÉletEnergia Készülékek

»»  Elmélet & Technológia ~
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu

Elmélet & Technológia ~

  .    


:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek ::
~ Eredeti, a Feltaláló által gyártott   Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok -al (!) ~


  .    


ELMÉLET & TECHNOLÓGIA

Bevezetés az ÉletEnergia- és az ÉletErő Technológia elméletébe és rejtelmeibe


Létünk alapja és az élet lehelete


 . .

Életerő-Technológia Az ÉletEnergia- és az ÉletErő, a lét alapja.
Nélküle nincs élet és lehetetlen bármilyen fejlődés is.

 . .

CHI energia - ying/yangAz ÉletEnergia & ÉletErő (chi, ki, mana, prána, pneuma, mágneses fluidum, od, orgone / orgon-energia,elan-vital, bio-energia, stb.) a Mindenség és az élet lélegzete, mely áthat mindent, mindent átjár, minden formán és testen átáramlik és életet lehel beléjük.
Ez az energia mindennek az (ős)forrása és mivel minden cselekedetünkben -is- jelen van -és felhasználjuk!-, így egyben -természetesen- az erőforrása is.

A világon minden rezgés, és a Világegyetem maga is egy végtelen, rezgő, pulzáló energiafolyam.

HappyAz elektromágneses hullámokhoz hasonlóan az ÉLETERŐ is mindenhol, mindenütt jelen van, körül vesz minket, tehát -bátran kijelenthetjük, hogy- mindannyian egy elektromágneses hullámokból és ÉletErőből álló energiaóceán közepén élünk.

Az ÉletEnergia & ÉletErő a titka az állandó- és pozitiv változások, az ön- és (bármilyen távolságban ható!) elme- és agykontroll terén, mivel minden cselekedetnek és tevékenységnek az Életerő és az Életenergia képezi a kiindulópontját, az alapját, a hordozóját, az erőforrását és egyben a (hajtó)motorját is!

Az ÉletEnergia és az ÉletErő használata (tudatos felvétele, valamint tudatos és aktív felhasználása!) nagyon sokrétü előnnyel járhat, és a -tudatos- felhasználó számára, rengeteg sok előnyt is bíztosíthat!

.


Hatékony Készülékeink ÉletEnergiát & ÉletErőt fejlesztenek

 . .

EPG 1100 Életenergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia KészülékMűködésük során Készülékeink ÉletEnergiát & ÉletErőt generálnak, termelnek és fejlesztenek.
És teszik ezt szüntelenül, folyamatosan, megszakítás nélkül, a napnak minden órájában és szakában, a hét minden napján!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok EPG 1100 integrált ÉletErő Generátorral működő-, fém kisugárzó felülettel ellátott ÉletEnergia Készülék

.
 . .

ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékeink segítségével kezébe veheti -saját- sorsa írányítását, tudatosan alakíthatja azt és ura lehet életének.

Az ÉletEnergia és ÉletErő a cél és a kívánt hatás közötti hordozó / médium. (!)
Épp úgy, ahogy az elektromágneses hullámok például a rádio-, tv-, telefon-, stb. hullámok -energiák és információk- hordozója, az ÉletEnergia és az ÉletErő is a gondolatok, érzések, vágyak szállítója, hordozója és -egyben- vívő-frekvenciája is.


  GONDOLAT & gondolatERŐ


Mivel a gondolat mindennek a kezdete, a gyökere, és a gondolat is egyfajta energia (és mint energia, egyben információhordozó is), és, mivel -nemcsak mentális tevékenységünkben, hanem, kivétel nélkül- minden cselekedetünkben használjuk is ezt az energiát, így hát kijelenthetjük, hogy ÉletEnergia Készülékek -mivel folyamatosan fejlesztik, generálják és sugározzák az ÉletErőt & ÉletEnergiát- felhasználhatók minden olyan tevékenységben, amely (erős, hathatós és hatásos) ÉletEnergia-mezőt igényel (mint például a mentális programozás, agykontroll, trend-programozás, memória-bővítés, stb.), ezzel az ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek felhasználási területe is szinte végtelenné bővül, csak a -készüléket programozó, és a- felhasználó képzelete szabhat határt felhasználási körének.

Az Életenergia Készülékekben generált és onnan kiáramló és kisugárzott , pozitív, vitális és jótékony Életenergiát bárki átveheti, érezheti és (fel)használhatja.
Viszont, mindenkinek saját -egyéni- döntése és -egyben- felelőssége, hogy ezt az energiát mire, ill. milyen céllal / célra használja.
Megj.: csak tiszta, pozitiv, konstruktív és kreatív, önzetlen, nemes és magasztos célokra használhatók. (!)

.

~ Működésük során, az integrált -eredeti!- ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek, megszakítás nélkül, folyamatosan, dinamikus, pozitív és jótékony ÉletEnergiát & ÉletErőt (chi / qi, prána, od, mágneses fluidum, vril, orgone / orgon-energia, stb.) generálnak és sugároznak. Használják fel -tudatosan!- kitűzött céljaik és vágyott sikerük elérése érdekében ! ~


 . .

Életerő-Technológia Speciális -integrált ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek segítségével -többek között- képes lesz arra is, hogy:
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék életenergiát és életerőt küldjön bárhova, bárkinek és bármely -programozott- trendnek, ill. -erőt és energiát biztosítson- bármely mentális programnak;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék egészséges legyen és az is maradjon, tele energiával és vitalitással;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék előidézze, ill. elősegítse -saját- sikerét és elérje kitűzött céljait;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék bőséget és gazdagságot vonzon életébe;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék tudást és -használható- ismereteket halmozzon fel;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék jólétben és biztonságban éljen;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék és.., hogy belső, lelki békéjét és egyensúlyát megtalálja, megteremtse és megtartsa.

.


Az új ÉletErő-Technológia könnyen, elegánsan és igen hatékonyan kombinálható

 . .

Figyelem!Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaaz ASZTROLÓGIÁVAL (különböző asztrológiai TREND-ek programozhatók, melyeknek erőt és energiát tud biztostani az Életenergia- és Életerő Készülékek segítségével, manifesztálódásuk érdekében)
és a
Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaa FENG SHUI-al (a BÁGUA térképet együtt használva az Életenergia- és Életerő Készülékekkel, energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív és jótékony vitális energiákkal az életterét; lakását és irodáját, anélkül, hogy átrendezni kényszerülne azt !!)

.


A különböző tipusú ÉletEnergia Készülékek, kitűnően használhatók, mint

 . .

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek

Az újtipusú ChiAgytréner & PszichoTréner & ElmeTréner tipusú Életenergia Készülékekkel különböző -kívánatos- elmeállapotba kerülhet: így pld. rövid időn belül (kényelmetlen, kellemetlen és furcsa kiegészítők nélkül), mély-, nyugtató és -re-generáló, meditativ és relaxációs állapotba hozhatja önmagát
(Meditációs, Relaxációs és Stressz-oldó ÉletEnergia Készülékek, önfejlesztésre, gyorstanulásra, lazításra, stb.). Neuro-Technológia™.

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

Életenergiával táplált és -beepített- ÉletErő Generátorral működtetett ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek segítségével különböző TREND-eket (vágyott irányzatokat) programozhat céljai elérésének érdekében.
Ennek érdekében használhatja a -többszáz szimbólumcsomagot tartalmazó- számítógépes Manifesztációs Radionika Programot. A 'Manifesztációs Program' használata esetében, bármely készülékből mely nem eleve radionika tipusú készülék, virtuális radionika készülék nyerhető!

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ADM: Asztro-Dinamikus Manifesztáció

Az Asztro-Dinamikus Manifesztációval asztrológiai szempontból olyan (horoszkóp, zódiákus- ill. állatövi jegyek, bolygó- és planetáris) energiákkal veheti magát körül, melyek Önnek a legmegfelelőek, ill. épp -az adott céljainak- a legjobban megfelelnek, és -egyben- hatékonyan energizáltathatja velük önmagát, szeretteit, és eljuttathatja ezeket az energiákat, átirányíthatja lakása (vagy irodája) bármely pontjába

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Modern Dinamikus Feng Shui ÉletEnergia Készülékek

A Chi Feng Shui Plusz+ & Dinamikus Feng Shui-t használva, Életerő Készüléke és -esetleg a Feng Shui bágua térkép- segítségével és ezen szimbólumok által energetikailag- megtisztíthatja és optimalizálhatja lakását, irodáját/munkahelyét -anélkül, hogy átalakítani-, átrendezni- vagy módosítani kényszerülne azt !!-.

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Aqua Optimizer tipusú ÉletEnergia Készülékek

Víz- és táplálék energizálás és optimalizálás,
valamint -az Aqua Optimizer (ejtsd: akua optimájzer) eljárásnak köszönhetően- kivonja az ivóvízből a negatív információkat és egyben feltöltheti ivóvizét és táplálékát, valamint Önmagát -és szeretteit is- ezekkel a -módulált- jótékony és vitális energiákkal, így újra ÉLŐVIZET fogyaszhat! Aqua Optimizer

.


Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Amiben az emberi elme hinni tud, meg is tudja valósítani."
Napoleon Hill


Sokrétü felhasználása az ÉletEnergiának és ÉletErőnek


.

Figyelem!Az Életenergiát & ÉletErőt sok mindenre használták már az emberiség fejlődése során: -főleg- gyógyításra, öngyógyításra, energizálásra, mágikus operációkban és cselekedetekben, ön- és személyiségfejlesztésre, karrier-építésre, alkotásra, a művészetekben, küzdelemben-, (nemcsak távol-keleti) küzdő sportokban, sportteljesítmények fokozására, telepátiára, gondolatátvitelre, ESP-re (Extra Sensory Perception, Extra Szenzoriális Percepció-, ill. -újabban- Extra Szenzóriális Projekció, azaz ÉKÉ - Érzékeken Kivüli Észlelés-, Asztrál Projekció), mezőgazdaságban, ásványkutatásban, stb., stb.

RAD2400 HD :: ÉletErővel táplált és működtetett Radionika Készülék | Trend Generátor Mivel az ÉletEnergia felhasználási és hasznosítási területe -szinte- végtelen, így -egyben- az ÉletErőt generáló- és sugárzó Készülékeké is az, csak a készülékeket üzemeltetők egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeiknek !

A határokat -és korlátokat- csak a felhasználó (programozó) szabja meg -és állítja fel- saját magának.

Minden egyes ÉletEnergia Készülékünkben -beépített- ÉletErő Generátor-, ill. Orgon Generátorok működnek.
Különleges, speciális készülékeink segítségével (lásd a "KATALÓGUS | Ajánlott készülékek és egységcsomagok" nevű oldalt) az ÉletEnergia modulálhatóvá válik bármilyen vágy- vagy cél (azaz: TREND, szituáció) programozására és elérésére!

Chakrák energizálása | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő GenerátorokAz ÉletEnergia Készülékekbe beépített ÉletErő Generátorok megszakítás nélkül tudják fejleszteni és biztosítani a szükséges és folyamatos energia-ellátást és utánpótlást, melyet a felhasználó hasznosítani tud majd az élete összes területén.

ÉletEnergia Készülékeink, ill. az ÉletErő Generátorok egyik legfontosabb funkciója tehát mindenekelőtt az, hogy ERŐT ADJANAK és biztosítsanak -pozitív és alkotó- GONDOLATOKNAK!

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Forrás:
Karl Hans Welz: "Elmélet és Technológia" (Theory & Technology).
Fordítás, átdolgozás és szerkesztés: © Dézsi Sándor -ALeX-. Copyright © 1998 - 2020. Minden jog fenntartva! 


.

   Életenergia Készülékek           Életenergia Készülékek          Életenergia Készülékek

 

Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok

 

Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok

 

Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok

 

Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok

 

Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok

Nyitóoldal  |  Oldaltérkép
 Életenergia Készülékek           Életenergia Készülékek           Életenergia Készülékek


  .    


ÉletErő Tehnológia

az ORGONIT™ és az ÉletErő Generátorok® feltalálójától:

eredeti  ÉletEnergia Készülékek


Az egyedi integrált Életerő Generátorral működő Életenergia Készülékeink -mint nevük is mutatja- Életenergiát és Életerőt (Chi-t, Kí-t, Práná-t, Mágneses fluidum-ot, Od-ot, Orgone / Orgon-energiát) generálnak és sugároznak.
És, teszik ezt -egy egyszerü kapcsolás / kattintás által- szüntelenül és folyamatosan, a nap minden órajában és szakában, a hét minden napján. (!)

 . .

Figyelem! | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő GenerátorokFontos és lényeges !
Minden egyes ÉletEnergia Készülékben -legalább- egy, igen erős és hatékony -eredeti(!), Szuper-Orgonit-ból készült- ÉletErő Generátor (Chi / Qi / csí Generátor & Prána Generátor & Orgone / Orgon Generátor) működik, mely állandóan, folyamatosan és megszakítás nélkül, előállítja, generálja és sugározza a pozitív, jótékony, dinamikus és vitális ÉletErőt & ÉletEnergiát !

.

RAD 2400 HD: Radionika Készülék | Beépített ÉletErő Generátor által működtetett és felerősített Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Az ÉletErő Generátorok és az ÉletEnergia Készülékek egyik leglényegesebb és legfőbb feladata tehát, hogy erőt és energiát adjanak és -egyben- bíztosítsanak(!) a készüléket programozó és -fel-használó alkotó, kreatív gondolatainak, úgy, hogy állandóan- és folyamatosan Életenergiát és Életerőt generálnak- és sugároznak, hogy azt tudatosan(!) a felhasználó át- és fel tudja venni- és fel tudja majd használni bármely-, ill. minden cselekedetében, önmaga- és mások megsegítésére és előnyére.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 2400 HD Radionika Készülék | Beépített ÉletErő Generátor által működtetett és felerősített Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

A világon egy új és egyedi technológia révén sikerült az emberiség egy régi álmát valóra váltani: -az élethez elengedhetetlen- vitális életerővel és életenergiával való folyamatos ellátás lehetőségét biztosítani !


  Manifesztációs Radionika Programok                       Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülékek                       Radionika & Pszichotron Készülékek                     Víz- és táplálékenergizáló Aqua Optimizer® ÉletEnergia Készülékek                     Chi Kártya®                     Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Chi    «


Az új ÉletErő-Technológia könnyen, elegánsan és igen hatékonyan kombinálható


.

Figyelem!Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaaz ASZTROLÓGIÁVAL (különböző asztrológiai TREND-ek programozhatók, melyeknek erőt és energiát tud biztostani az Életenergia- és Életerő Készülékek segítségével, manifesztálódásuk érdekében)
és a
Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaa FENG SHUI-al (a BÁGUA térképet együtt használva az Életenergia- és Életerő Készülékekkel, energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív és jótékony vitális energiákkal az életterét; lakását és irodáját, anélkül, hogy átrendezni kényszerülne azt !!)

.


A különböző tipusú ÉletEnergia Készülékek, kitűnően használhatók, mint


.

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek

Az újtipusú ChiAgytréner & PszichoTréner & ElmeTréner tipusú Életenergia Készülékekkel különböző -kívánatos- elmeállapotba kerülhet: így pld. rövid időn belül (kényelmetlen, kellemetlen és furcsa kiegészítők nélkül), mély-, nyugtató és -re-generáló, meditativ és relaxációs állapotba hozhatja önmagát
(Meditációs, Relaxációs és Stressz-oldó ÉletEnergia Készülékek, önfejlesztésre, gyorstanulásra, lazításra, stb.). Neuro-Technológia™.

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

Életenergiával táplált és -beepített- ÉletErő Generátorral működtetett ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek segítségével különböző TREND-eket (vágyott irányzatokat) programozhat céljai elérésének érdekében.
Ennek érdekében használhatja a -többszáz szimbólumcsomagot tartalmazó- számítógépes Manifesztációs Radionika Programot. A 'Manifesztációs Program' használata esetében, bármely készülékből mely nem eleve radionika tipusú készülék, virtuális radionika készülék nyerhető!

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ADM: Asztro-Dinamikus Manifesztáció

Az Asztro-Dinamikus Manifesztációval asztrológiai szempontból olyan (horoszkóp, zódiákus- ill. állatövi jegyek, bolygó- és planetáris) energiákkal veheti magát körül, melyek Önnek a legmegfelelőek, ill. épp -az adott céljainak- a legjobban megfelelnek, és -egyben- hatékonyan energizáltathatja velük önmagát, szeretteit, és eljuttathatja ezeket az energiákat, átirányíthatja lakása (vagy irodája) bármely pontjába

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Modern Dinamikus Feng Shui ÉletEnergia Készülékek

A Chi Feng Shui Plusz+ & Dinamikus Feng Shui-t használva, Életerő Készüléke és -esetleg a Feng Shui bágua térkép- segítségével és ezen szimbólumok által energetikailag- megtisztíthatja és optimalizálhatja lakását, irodáját/munkahelyét -anélkül, hogy átalakítani-, átrendezni- vagy módosítani kényszerülne azt !!-.

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Aqua Optimizer tipusú ÉletEnergia Készülékek

Víz- és táplálék energizálás és optimalizálás,
valamint -az Aqua Optimizer (ejtsd: akua optimájzer) eljárásnak köszönhetően- kivonja az ivóvízből a negatív információkat és egyben feltöltheti ivóvizét és táplálékát, valamint Önmagát -és szeretteit is- ezekkel a -módulált- jótékony és vitális energiákkal, így újra ÉLŐVIZET fogyaszhat! Aqua Optimizer

.

Ivóvíz életenergiával -és választott asztrológiai trend-ekkel- való feltöltése :: AO 2000 AquaOptimizer ÉletEnergia Készülék
Víz-energizálás és optimalizálás, energia- tisztítás és ÉletErővel való feltőltés az "Aqua Optimizer -AO 2000" ÉletEnergia Készülék és az RAOPTC strukturális kapocs és transzfer korongpár, valamint az Asztro-Dinamikus Manifesztációs térkép segítségével


Életenergia Készülékek | ÁéetErő Generátorok Chi AgyTrénerek & PszichoTrénerek | Radionika készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Különböző tipusú, formájú és erősségü ÉletEnergia Készülékek.
Válassza ki az Önnek -és céljainak- legmegfelelőbb készüléket, és kezdeje el jobbá, könnyebbé és tartalmasabbá tenni életét!


Forrás megjelölése:
Karl Hans Welz: 'LifeForce Technology' (ÉletErő Technológia), 'Theory & Technology' (Elmélet és Technológia), 'LifeEnergy & LifeForce' (ÉletEnergia és ÉletErő).
Fordítás, átdolgozás és szerkesztés: Dézsi Sándor.
1998 - 2020 © Copyright.
Minden jog fenntartva!


  .    


ELMÉLET & TECHNOLÓGIA

Bevezetés az ÉletEnergia- és ÉletErő Technológia elméletébe és rejtelmeibe

Az ÉletEnergiára- és ÉletErőre vonatkozó axiómák


Axiomák | Felhasználás | Strukturális kapcsok | Gondolat / energia / manifesztáció | Radionika & Radionika készülékek | Neuro-Technológia: AgyTrénerek & PszichoTrénerek | Dinamikus Feng Shui | Asztro-Dinamikus Manifesztáció | Víz-energizálás | Szolgáltatások


A lét alapja


.

Életerő-Technológia Az ÉletEnergia- és az ÉletErő, a lét alapja.
Nélküle nincs élet és lehetetlen bármilyen fejlődés is.

Az ÉletEnergia és az ÉletErő, az univerzális -egyetemes- törvényeknek van alávetve, ezek által működik- és fejti ki hatását, további axiomákat is követve (lásd kissé lejjebb).

Minden anyag, minden test, élő és élettelen egyaránt ebből az energiából épül fel, és ez hatja át (de kölönböző minőségben, mennyiségben és erősségben).
Ez az energia a mozgató ereje az életnek, mely elismert, megbecsült és felhasznált számos civilizációban és kultúrában a földkerekségen évezredek óta.


Ősforrás & erőforrás


.

CHI energia - ying/yangAz ÉletEnergia & ÉletErő (chi, ki, mana, prána, pneuma, mágneses fluidum, od, orgone / orgon-energia,elan-vital, bio-energia, stb.) a Mindenség és az élet lélegzete, mely áthat mindent, mindent átjár, minden formán és testen átáramlik és életet lehel beléjük.
Ez az energia mindennek az (ős)forrása és mivel minden cselekedetünkben -is- jelen van -és felhasználjuk!-, így egyben -természetesen- az erőforrása is.

A világon minden rezgés, és a Világegyetem maga is egy végtelen, rezgő, pulzáló energiafolyam.

HappyAz elektromágneses hullámokhoz hasonlóan az ÉLETERŐ is mindenhol, mindenütt jelen van, körül vesz minket, tehát -bátran kijelenthetjük, hogy- mindannyian egy elektromágneses hullámokból és ÉletErőből álló energiaóceán közepén élünk.

Az ÉletEnergia & ÉletErő a titka az állandó- és pozitiv változások, az ön- és (bármilyen távolságban ható!) elme- és agykontroll terén, mivel minden cselekedetnek és tevékenységnek az Életerő és az Életenergia képezi a kiindulópontját, az alapját, a hordozóját, az erőforrását és egyben a (hajtó)motorját is!

Az ÉletEnergia és az ÉletErő használata (tudatos felvétele, valamint tudatos és aktív felhasználása!) nagyon sokrétü előnnyel járhat, és a -tudatos- felhasználó számára, rengeteg sok előnyt is bíztosíthat!

.


ÉletEnergia + Készülékek


.

EPG 1100 Életenergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia KészülékMűködésük során Készülékeink ÉletEnergiát & ÉletErőt generálnak, termelnek és fejlesztenek.
És teszik ezt szüntelenül, folyamatosan, megszakítás nélkül, a napnak minden órájában és szakában, a hét minden napján!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok EPG 1100 integrált ÉletErő Generátorral működő-, fém kisugárzó felülettel ellátott ÉletEnergia Készülék

.

Használva az ÉletEnergia- és ÉleErő Készülékeket, valamint tudatosan és aktívan (fel)használva ezt a jótékony és kreatív Energiát -és persze megtéve a szükséges lépéseket itt a fizikai síkon is,- a felhasználó képes lesz kitűzött céljait gyorsabban és könnyebben elérni -mint a Készülékek által generált ÉletEnergia és az általuk nyújtotta segítség nélkül-, képes lesz többet, jobbat és jobban, ill. hatékonyabban cselekedni, valamint könnyebben és hatékonyabban lesz képes alkotni, mint ahogyan sokan mások is, akik -használva az ÉletEnergia Készülékeket, programozva őket, és egyben önmagukat- ezt már többször is bebizonyították.

.

ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékeink segítségével kezébe veheti -saját- sorsa írányítását, tudatosan alakíthatja azt és ura lehet életének.

Az ÉletEnergia és ÉletErő a cél és a kívánt hatás közötti hordozó / médium. (!)
Épp úgy, ahogy az elektromágneses hullámok például a rádio-, tv-, telefon-, stb. hullámok -energiák és információk- hordozója, az ÉletEnergia és az ÉletErő is a gondolatok, érzések, vágyak szállítója, hordozója és -egyben- vívő-frekvenciája is.


  GONDOLAT & gondolatERŐ


Mivel a gondolat mindennek a kezdete, a gyökere, és a gondolat is egyfajta energia (és mint energia, egyben információhordozó is), és, mivel -nemcsak mentális tevékenységünkben, hanem, kivétel nélkül- minden cselekedetünkben használjuk is ezt az energiát, így hát kijelenthetjük, hogy ÉletEnergia Készülékek -mivel folyamatosan fejlesztik, generálják és sugározzák az ÉletErőt & ÉletEnergiát- felhasználhatók minden olyan tevékenységben, amely (erős, hathatós és hatásos) ÉletEnergia-mezőt igényel (mint például a mentális programozás, agykontroll, trend-programozás, memória-bővítés, stb.), ezzel az ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek felhasználási területe is szinte végtelenné bővül, csak a -készüléket programozó, és a- felhasználó képzelete szabhat határt felhasználási körének.

Az Életenergia Készülékekben generált és onnan kiáramló és kisugárzott , pozitív, vitális és jótékony Életenergiát bárki átveheti, érezheti és (fel)használhatja.
Viszont, mindenkinek saját -egyéni- döntése és -egyben- felelőssége, hogy ezt az energiát mire, ill. milyen céllal / célra használja.
Megj.: csak tiszta, pozitiv, konstruktív és kreatív, önzetlen, nemes és magasztos célokra használhatók. (!)

.


Az ÉletEnergia és az ÉletEnergia Készülékek segítségével -


.

Életerő-Technológia Speciális -integrált ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek segítségével -többek között- képes lesz arra is, hogy:
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék életenergiát és életerőt küldjön bárhova, bárkinek és bármely -programozott- trendnek, ill. -erőt és energiát biztosítson- bármely mentális programnak;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék egészséges legyen és az is maradjon, tele energiával és vitalitással;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék előidézze, ill. elősegítse -saját- sikerét és elérje kitűzött céljait;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék bőséget és gazdagságot vonzon életébe;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék tudást és -használható- ismereteket halmozzon fel;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék jólétben és biztonságban éljen;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék és.., hogy belső, lelki békéjét és egyensúlyát megtalálja, megteremtse és megtartsa.

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Cogito, ergo sum".
Descartes


Az új ÉletErő-Technológia könnyen, elegánsan és igen hatékonyan kombinálható


 . .

Figyelem!Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaaz ASZTROLÓGIÁVAL (különböző asztrológiai TREND-ek programozhatók, melyeknek erőt és energiát tud biztostani az Életenergia- és Életerő Készülékek segítségével, manifesztálódásuk érdekében)
és a
Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaa FENG SHUI-al (a BÁGUA térképet együtt használva az Életenergia- és Életerő Készülékekkel, energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív és jótékony vitális energiákkal az életterét; lakását és irodáját, anélkül, hogy átrendezni kényszerülne azt !!)

.

A "hogyan?"-ért / a "know-how" -ért, kérjük szíveskedjen összeköttetésbe lépni velünk ELÉRHETŐSÉGEINKen keresztül.


A különböző tipusú ÉletEnergia Készülékek, kitűnően használhatók, mint

 . .

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek

Az újtipusú ChiAgytréner & PszichoTréner & ElmeTréner tipusú Életenergia Készülékekkel különböző -kívánatos- elmeállapotba kerülhet: így pld. rövid időn belül (kényelmetlen, kellemetlen és furcsa kiegészítők nélkül), mély-, nyugtató és -re-generáló, meditativ és relaxációs állapotba hozhatja önmagát
(Meditációs, Relaxációs és Stressz-oldó ÉletEnergia Készülékek, önfejlesztésre, gyorstanulásra, lazításra, stb.). Neuro-Technológia™.

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

Életenergiával táplált és -beepített- ÉletErő Generátorral működtetett ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek segítségével különböző TREND-eket (vágyott irányzatokat) programozhat céljai elérésének érdekében.
Ennek érdekében használhatja a -többszáz szimbólumcsomagot tartalmazó- számítógépes Manifesztációs Radionika Programot. A 'Manifesztációs Program' használata esetében, bármely készülékből mely nem eleve radionika tipusú készülék, virtuális radionika készülék nyerhető!

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ADM: Asztro-Dinamikus Manifesztáció

Az Asztro-Dinamikus Manifesztációval asztrológiai szempontból olyan (horoszkóp, zódiákus- ill. állatövi jegyek, bolygó- és planetáris) energiákkal veheti magát körül, melyek Önnek a legmegfelelőek, ill. épp -az adott céljainak- a legjobban megfelelnek, és -egyben- hatékonyan energizáltathatja velük önmagát, szeretteit, és eljuttathatja ezeket az energiákat, átirányíthatja lakása (vagy irodája) bármely pontjába

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Modern Dinamikus Feng Shui ÉletEnergia Készülékek

A Chi Feng Shui Plusz+ & Dinamikus Feng Shui-t használva, Életerő Készüléke és -esetleg a Feng Shui bágua térkép- segítségével és ezen szimbólumok által energetikailag- megtisztíthatja és optimalizálhatja lakását, irodáját/munkahelyét -anélkül, hogy átalakítani-, átrendezni- vagy módosítani kényszerülne azt !!-.

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Aqua Optimizer tipusú ÉletEnergia Készülékek

Víz- és táplálék energizálás és optimalizálás,
valamint -az Aqua Optimizer (ejtsd: akua optimájzer) eljárásnak köszönhetően- kivonja az ivóvízből a negatív információkat és egyben feltöltheti ivóvizét és táplálékát, valamint Önmagát -és szeretteit is- ezekkel a -módulált- jótékony és vitális energiákkal, így újra ÉLŐVIZET fogyaszhat! Aqua Optimizer

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Minden, amit valósnak hívunk, olyan dolgokból áll, melyeket nem lehet valósnak tekinteni."
Niels Bohr


Sokrétü felhasználása az ÉletEnergiának és ÉletErőnek


.

Figyelem!Az Életenergiát & ÉletErőt sok mindenre használták már az emberiség fejlődése során: -főleg- gyógyításra, öngyógyításra, energizálásra, mágikus operációkban és cselekedetekben, ön- és személyiségfejlesztésre, karrier-építésre, alkotásra, a művészetekben, küzdelemben-, (nemcsak távol-keleti) küzdő sportokban, sportteljesítmények fokozására, telepátiára, gondolatátvitelre, ESP-re (Extra Sensory Perception, Extra Szenzoriális Percepció-, ill. -újabban- Extra Szenzóriális Projekció, azaz ÉKÉ - Érzékeken Kivüli Észlelés-, Asztrál Projekció), mezőgazdaságban, ásványkutatásban, stb., stb.

RAD2400 HD :: ÉletErővel táplált és működtetett Radionika Készülék | Trend Generátor Mivel az ÉletEnergia felhasználási és hasznosítási területe -szinte- végtelen, így -egyben- az ÉletErőt generáló- és sugárzó Készülékeké is az, csak a készülékeket üzemeltetők egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeiknek !

A határokat -és korlátokat- csak a felhasználó (programozó) szabja meg -és állítja fel- saját magának.

Minden egyes ÉletEnergia Készülékünkben -beépített- ÉletErő Generátor-, ill. Orgon Generátorok működnek.
Különleges, speciális készülékeink segítségével (lásd a "KATALÓGUS | Ajánlott készülékek és egységcsomagok" nevű oldalt) az ÉletEnergia modulálhatóvá válik bármilyen vágy- vagy cél (azaz: TREND, szituáció) programozására és elérésére!

Chakrák energizálása | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő GenerátorokAz ÉletEnergia Készülékekbe beépített ÉletErő Generátorok megszakítás nélkül tudják fejleszteni és biztosítani a szükséges és folyamatos energia-ellátást és utánpótlást, melyet a felhasználó hasznosítani tud majd az élete összes területén.

ÉletEnergia Készülékeink, ill. az ÉletErő Generátorok egyik legfontosabb funkciója tehát mindenekelőtt az, hogy ERŐT ADJANAK és biztosítsanak -pozitív és alkotó- GONDOLATOKNAK!

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek

csakra | energia központok | emberi energia-mező | chakras Az ÉletErő Technológia és az ÉletEnergia Készülékek lehetőségei tehát messze túlmutatnak a tárgyak, a személyek és testek energetizálásán, vitális energiával való feltőltésén, valamint a jótékony -és gyógyító- energiák átsugárzásán, sokkal több mindenre használhatók.

A Csakrák is ugyanezt az energiát veszik fel és használják működésük során.
Az a személy aki lényeges ÉletErővel és ÉletEnergiával -vagy netalán energia többlettel- rendelkezik, annak az aurája is nagyobb/szélesebb és élénkebb színekben pompázik.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Strukturális kapcsok / szerkezeti kapcsolatok


CHI-energia / ying-yang
Az ÉletErő- és ÉletEnergia mentálisan -is- irányítható, és -megfelelő- u.n. "strukturális kapcsolatok" [összekötő kapocs] által átsugározható bárhova, áthidalva minden távolságot, ása és erőssége független a -fizikai- távolságtól (de, ezt már tudja Ön is, és megtapasztalta, amennyiben elvégezte az ÉletEnergia átsugárzási és érzékelési Teszt-et, ha még nem, akkor ajánljuk, hogy tekintse meg a teszt-oldalt, és végezze el ezt a bámulatos -és egyben ingyenes- TESZTünket, - a 'Kisérletet az ÉletEnergia -tudatos!- érzékelésére')!

További információk a 'Strukturális kapcsolatokról & szerkezeti kapcsokról'... »»

Új ÉletEnergia- és ÉletErő Készüléke segítségével bárki -éltető, kreatív és jótékony- energiát tud majd küldeni bárkinek, bárhol is tartozkodna az illető.
Mindezt -egy kis gyakorlással- most Ön is könnyen megteheti, ha megrendeli/megvásárolja és -efektíve- használja valamelyik ÉletEnergia Készülékünket -és (esetleg) valamely digitális számítógépes radionika programunkat-!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek & számítógépes Manifesztációs Radionika programok


Az Életenergiával táplált- és meghajtott Radionika készülékekkel komplexebb TREND-eket is tud programozni:
RAD 1000: Életenergiával táplált- és meghajtott Radionika készülékek vizualizálja élénken a vágyott célt vagy óhajtott trend-et amíg -az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok által sugárzott erős életenergia-mezővel körülvett- radionika készülékével vagy/és a digitális számítógépes radionika programjával le nem veszi a -megfelelő- radionika arányokat, ill. radionika kódokat, utána engedje el -küldje vissza az Univerzumba- a vizualizált képet és kérését; időnként elevenítse fel -mentálisan-, valamint tudatosan (de lazán, nem görcsösen) gondoljon rá minél többet-, és -fontos!- tegyen meg minden szükséges lépést és erőfeszítést itt a fizikai síkon -is-, hogy gondola -végül- manifesztálódhasson (anyagot, formát öltsön) és céljait elérje.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000 Életenergiával táplált- és ÉletErővel meghajtott és működtetett Radionika készülék

Az Életenergiával működtetett Radionika készülék, illetve a számítógépes Radionika program, "befagyasztja / lefagyasztja, azaz; lefényképezi" az illető -az Ön által vágyott és (be)programozott- trendet / trendeket, valamint azokat tetszés szerinti ideig meg is tartja, addig az számítógépes Radionika Manifesztációs programÉletEnergia Készülékekbe beépített ÉletErő Generátor -vagy ÉletErő Generátorok!- állandóan és folyamatosan szolgáltatni fogják neki az ÉletEnergiát- és ÉletErőt, hogy a programozott TRENDek megvalósúljanak, "manifesztlódhassanak", materializálódhassanak itt a fizikai síkon is, ebben a 3 -ill. négy dimenziós világunkban.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program (a programozott trend: az ideális partner bevonzása)

Sokan, készülékek és egyéb kellékek hiányában, csupán, csak a mentális programozással próbálják -programozott- céljukat elérni.
Legtöbb esetben, sajnos, a programozás meddő marad, és az eredmények elégtelenek, vagy -teljességgel vagy részeiben- elmaradnak.


Ha a programozott trend nem valósul meg -vagy nem úgy, ahogy programozták-, annak -többek között- az alábbi -főbb- okai lehetnek:

a) nem elég erős az életenergia-mező a programozáskor (valamint, a programozás után sincsenek biztosítva a megfelelő erősségü energiák)
b) nem biztos- és nem egyértelmü a strukturális kapcsolat a "TARGET"-el (a programozott "célszeméllyel", főleg, ha a "Target, azaz; a Célszemély" az nem Ön, hanem egy másik személy -akin segíteni akar-)
c) a vágyott és programozott TREND, vagy TRENDek túl sokrétüek, túl komplexek és túl bonyolultak
d) interferenciák lépnek fel -melyek blokkolnak és/vagy eltérést okoznak- az energia-áramlásban, valamint a "TARGET" -tudatosan vagy nem- energetikailag blokkolt / védett.


Gondolat
= energia


Tudjuk, hogy a gondolat (is) energia.
Ha bárkire vagy bármire gondolunk, -ha igen csekély mértékben is, de- energiát küldhetünk neki.

Életenergiával táplált és muködtetett Radionika készülék (RAD 2000)Az emberi agy kitünő "szerkezet" kapcsolatok létesítésére.
Ha egy adott célra vagy célpontra (személy; helyzet; vágyott-, ill. kívánt esemény / szituáció / TREND) összpontosítunk, agyunk kapcsolatot, egy u.n. "strukturális kapcsot" létesít, -azaz közvetlen- kapcsolatba lép vele.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 2000 ÉletErővel és Életenergiával táplált-, meghajtott és működtetett Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Ennek az egyszerű módszernek -a mentális programozás szempontjából !- az az igen nagy hátránya, hogy -sajnos- képtelenek vagyunk huzamosabb ideig egy és ugyanarra -a dologra / tárgyra / személyre / szituációra / TRENDre- koncentrálni, hogy energiát adhassunk és küldhessünk neki, hisz az emberi agy egyik legjellegzetesebb tulajdonsága az állhatatlanság, a "mozgás", az egyik mentális képről a másikra való "ugrálás".

Ezért jelent igen nagy előnyt egy -mentális- programozásnál olyan készülékekkel, technológiával és -megfelelő- technikákkal dolgozni, melyek -úgymond- "lefényképezik", ill. "befagyasztják" e strukturális kapcsolatokat és gondolatformákat.

Radionika készülékeink tökéletesen képesek erre.
Speciális Készülékeinkkel (mint pld. az ÉletEnergiával táplált és meghajtott Radionika készülékek) a gondolatformák "befagyaszthatók", továbbá a beépítet ÉletEnergia Generátorok állandóan és folyamatosan éltetni és táplálni fogják e gondolatformát, míg végül is megvalósúlnak, létrejönnek a mindennapi életben és megjelennek, azaz "manifesztálódnak" / materializálódnak (megszilárdult absztrakció!) a fizikai síkon is.

RAD 5 - (Trend-Management Életenergia Generátor és Radionika készülék)A Radionika készülék egy olyan eszköz, műszer, ill. szerkezet -sokan csak egyszerüen csak "doboznak" (sokszor "fekete doboznak" / "black box"-nak) neveznek- , mellyel ekvivalens -egyenértékű- strukturális kapcsolatokat (szerkezeti kapcsokat) tudunk létrehozni, melyek közvetlen és direkt módon kapcsolatot teremtenek- és összekapcsolnak egy -vagy több- célszemélyt (u.n. 'TARGET'-et) bármilyen óhajtott és kívánt céllal és/vagy irányvonallal (u.n. 'TREND'-el), illetve mindkettővel, és ezt a kapcsolatot fenntartják az egész programozás ideje alatt.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 5 Radionika tipusú Trend Generátor ÉletEnergia Készülék

Az általunk forgalmazott összes ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékbe egy -vagy tipustól függöen, akár több- eredeti és autentikus ÉletEnergia Generátor van beépítve, ill. integrálva!


A Radionika Készülékek felépítése / diagramja


Az ÉletEnergiával- és ÉletErővel táplált és meghajtott (felturbózott :-)) Radionika készülékek -általában- az alábbi -jól elkülöníthető- részekből állnak, ill. tevődnek össze:
  (lásd a RAD 2400 HD Radionika készülék felépítését)
A RAD 2400 HD -beépített ÉletErő Generátorral működő- Radionika készülékünk felépítése életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Tuner for Target = A 'Target' (célszemély / célszemélyek) radionika-tárcsái a hangolásra (és a "target" radiónika kódjainak levételére és beállítására szolgáló 3 db, pontos beosztással rendelkező forgótárcsa)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Tuner for Trend = A 'Trend' (irányzat / irányvonal) hangolására -a kívánt cél radionika beállítására-
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Chi Generator = beépített nagyerősségü ÉletEnergia Generátor-, vagy ÉletErő & Orgon Generátorok
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) a 2 tárcsa a beépített ÉletEnergia Generátor fizikai / Hertz-i frekvenciával való módulációjára, ill. rezgésének a beállítására szolgál
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Stick pad = dörzspad (beállítási felület, a radionika arányok "levételére" és beállítására szolgál)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Well for Target Link = a Target kisugárzó felülete, a "minta" elhelyezésére szolgál
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Well for Trend Link = a Trend kisugárzó felülete, a trend "mintájának" az elhelyezésére szolgál
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Massive Life Force Field = erős és hatásos ÉletEnergia-mező, amit a beépített ÉletEnergia Generátor (- vagy Generátorok!) biztosítanak

Tehát; miközben a Radionika készülékek létrehozzák és fenntartják, ill. megtartják a megfelelő strukturális kapcsolatot, (azaz szerkezeti kapcsot létesítenek- és tartanak fenn a kívánt, megvalósulásra váró TREND-ek, -események- és a cél -célszemély vagy célszemélyek, TARGET-ek, -valamint mindkettő- között), addig a -beépített- ÉletEnergia- és ÉletErő Generátorok folyamatosan generálva / fejlesztve és -ki-sugározva az ÉletErőt, a szükséges, elengedhetetlen és megfelelő Energiát (ÉletEnergiát) / ÉletErőt szolgáltatják és biztosítják az óhajtott, vágyott események / TREND-ek és a vizualizált, elérendő cél között, azok megvalósulása érdekében.

Manifesztációs Radionika programKevesen tudják -és, sajnos, kevesen vannak tudatában annak, hogy- a radionika művelet sikerét a radionika készüléket (és a programozót ) körülvevő ÉletErő (ÉletEnergia-mező) erőssége és sűrűsége határozza meg és garantálja, ami az eljárás során jelen van és amit -fel-használnak, valamint -másodsorban- az elképzelt, (vizualizált) cél- és irányenergiák (trend-ek) bonyolultsága, illetve alkalmazhatósága. (!)

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program (a programozott trend: több & folyamatos, egyre nagyobb bevételek és jövedelem)

Az átutalás erőssége és a kívánt cél elérésének és megvalósulásának gyorsasága tehát igen nagy mértékben függ a radionika készüléket -és a műveletet végrehajtó személyt- körülvevő ÉletEnergia-mező erősségétől és intenzitásától, így tehát az ÉletEnergia Generátor által fejlesztett és sugárzott pulzáló ÉletEnergia-mező erőssége és intenzitása döntő- és meghatározó a sikeres programozás szempontjából!

Nagy segítséget jelenthet a programozásban a számítógépes Radionika programok használata is, különböző -mágikus- szimbólumokkal és szűrökkel!

A Radionika készülékek előnye nagymértékű rugalmasságukban rejlik, ugyanis ezek a készülékek szinte bármire beállíthatók, (bárkinek- és bárminek radionika aránya és kódja -u.n. "frekvenciája"- könnyen megtalálható és levehető) és bármely TREND programozására felhasználhatók.
Univerzálisak!

ASTRO-TREND Generátor (ATGS 3000)Egy szép -Karl és általam által megfogalmazott- hasonlattal élve: magát az Univerzumunkat -és a Naprendszert- is tekinthetjük úgy, mint egy gigantikus méretü radionika készüléket, ahol a radionika arányokat / beállításokat a bolygók -egymáshoz képest- pillanatnyi helyzete határozza meg => lásd ATGS 12000 - Asztro-Trend Generátor ÉletEnergia Készülékünket.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ATG 12 / ATGS 12000 | Asztro-Trend Generátor ÉletEnergia Készülék

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Az ÉletEnergiára & ÉletErőre vonatkozó axiómák


.

Az ÉletEnergia bizonyos törvények és törvényszerüségek alapján működik (valamint kijelenthetjük, hogy rá is hatnak- és vonatkoznak az. u.n. univerzális törvények), melyek közül talán az egyik legfontosabb (a 'negatív entropia' elmélete mellett - ahogy mi is neveztük) Karl Hans Welz elmélete és teorémája a 'Hiper-Tér Technológia' , és a 'Hiper Ûr Matematika' (mely a Radionikát -annak elméletét és gyakorlatát is- magába foglalja), valamint a Kozmikus ÉletErő  és Egyetemes ÉletEnergia Fizika alapelve, mely kimondja, ill. kijelenti, hogy:
  A TÁVOLSÁG STRUKTURÁLIS KÜLÖNBSÉG(ek) EREDMÉNYE / FÜGGVÉNYE !

.
és...
Két pont között a legrövIdebb távolság az Univerzumban; ...egy 'strukturális kapcsolat'!


Íme az ÉletEnergiára- és az ÉletErőre vonatkozó pár fontos axióma:


.

életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia omniprezens és omnipotens, primordiális, kozmikus -készülékekkel is kimutatható- pulzáló (rezgő) energia
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia követi a "negativ entrópia" elvét
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia bizonyos -organikus és anorganikus- anyagokban akkumulálható (egyes anyagok jobban vonzzák, mások meg inkább "taszítják")
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia -megfelelő, új csúcstechnológia révén- generálható (előállítható, fejleszthető) (lásd az Életenergia- és ÉletErő Készülékek)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia a "strukturális kapcsolatok" által -veszteség nélkül!- átsugározható, áttranszferálható ("A távolság strukturális különbségek eredménye"™)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia fizikálisan és virtuálisan (mentálisan) is modulálható, valamint fizikálisan -strukturális kapcsok által- és mentálisan is irányítható (követi a gondolatot)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia nélkülözhetetlen- és az egyik legfontosabb összetevője és -hiányozhatatlan- tényezője a manifesztációs eljárásnak, a tudatos teremtési folyamatnak és műveletnek (!)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) ÉletEnergia & ÉletErő nélkül nincs távhatás (AAD: action at the distance)


Ezért -is- ideális eszközök az ÉletEnergia Készülékek (a beépített ÉletErő Generátorokkal) az egészség, személyes erőnlét és vitalitás, a személyes -földi/materiális és szellemi- gazdagság és bőség, valamint egy boldogabb, teljesebb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élet eléréséhez, megteremtéséhez és megtartásához.

És ami a legfontosabb: az ÉletEnergia számára nem léteznek határok sem időben, sem térben!
(Tapasztalhatta ezt Ön is, ha már elvégezte az -ingyenes- ÉletEnergia átsugárzási- és érzékelési Teszt-ünket / Kisérletünket!)

Összegzésként elmondható, hogy ÉletErő Készülékeink és az új ÉletEnergia Generátorok által fejlesztett és sugárzott Chi, Kí, Prána, Orgone / Orgon-energia, Od, ÉletErő, ÉletEnergia, Bio-energia, stb., stb. felhasználható bármilyen pozitiv, nemes, építő és konstruktív célra, saját- és embertársaink javára és érdekében, valamint önsegítségre, önfejlesztészre és saját előny megszerzésére (de nem mások hátrányára!).

.


Alacsony Frekvenciák / Ultra Mély Frekvenciák :: Neuro-Technológia

Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner Életenergia Készülékek


Régóta ismeretesek az Mély / Alacsony Frekvenciák (u.n. agyi frekvenciák) és rezgések előnyei.
Az agyhullámok mérhető elektromos hatása az agyban létező és működő ÉletEnergia-impulzusainak az eredménye.

LPOG 2400 DL :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner Életenergia KészülékKöztudott, hogy az agy sokkal hamarabb alkalmazkodik és válaszol a direkt ÉletErő-ingerre, és könnyebben állítja be megfelelő hullámhosszát (frekvenciáját) -és egyben az annak megfelelő tudatállapotot is!-, amikor ugyanazzal az "anyaggal", illetve "közeggel", vagyis ugyanazzal az energiával stimulálják, mint amit ő maga is -részben- előállít és használ: az Életenergiával !

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok LPOG 2400 DL :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner Életenergia Készülék + TC 99 -strukturális kapcsolat- transzfer korong

Az ÉletEnergia Készülékek tehát -az integrált ÉletErő Generátoroknak köszönhetően- használhatók -úgy is- mint a legmodernebb, legelőrehaladottabb és leghatékonyabb Elmekészülékek, Észgépek és újfajta -modern- Agytrénerek, (mi inkább Chi Agytrénernek, ElmeTrénernek és PszichoTréner ÉletEnergia Készülékeknek nevezzük őket), mint a leghatásosabb relaxációs- és meditációs készülékek: így a jótékony (és megfelelően modulált!) ÉletEnergiát és ÉletErőt, most bárhol és bármikor érezheti, tapasztalhatja és –annak minden előnyével együtt- élvezheti és felhasználhatja.

Vége tehát a helyhezkötöttségnek, a mozgáskorlátozásnak, valamint a szemüveg, fülhallgatók és egyéb nehézkes, fura és felesleges kellékek okozta kényelmetlenségnek, melyeket a már elavúlt, régi -fény / hang tipusú- Agytréner készülékek okoztak!

Régen ismert -de sajnos manapság elfeledett- alapigazság: ÉletErő nélkül nincs- és nem létezik távhatás!
Az ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékek, ill. az ÉletEnergia Generátorok egyik kulcsfontosságú előnye, hogy a hatósugaruk korlátlan és hatásuk független a távolságtól!


Strukturális kapcsok


Az ÉletEnergia strukturális transzferképességéből adódóan, ha sajátmagát, szeretteit, vagy bárki mást ÉletErővel akar feltőlteni, energizálni, gyógyító energiát vagy vitalitást szeretne ÉletEnergia Készülékéből -át-sugározni, elég egy kis -de igen hatásos!- diszkrét, zsebben- vagy táskában elférő, kulcstartójára, vagy akár az autója belső visszapillantó tükrére is akasztható- transzfer korong is mely összekötőként -strukturális kapocsként-, összeköti, összekapcsolja Önt (vagy az illető célszemélyt, vagy célszemélyeket) az otthonában, irodájában vagy bárhol máshol a világon működő ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékével.

TC 99 :: Transzfer korong-pár a 100%-os energia veszteség nélküli átviteléreAz ÉletEnergia átsugárzási transzfer-teszt -kísérletünk -melyet gondoljuk és reméljük, hogy már elvégzett és jó eredménnyel kipróbált Ön is-, megdönthetetlenül ezt bizonyítja.
Ahhoz, hogy az ÉletEnergia Készülékéből kiáramló jótékony ÉletErőt mindenkor magához vegye és ebből bármikor részesedni tudjon, szükségtelen Készülékét mindenhová magával cipelnie.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok TC 99 Transzfer korongpár (strukturális kapcsolat)

TC 99 :: Transzfer korong-pár a 100%-os energia átvitelreÚj ÉletEnergia- és ÉletErő Készüléke működhet akár otthon, vagy akár a munkahelyén, ahhoz, hogy az ÉletEnergia Készülékből az Energia átsugározhasson Önre -és csakis Önre!-, elégséges egy speciális és egyedi transzfer korong birtokában lennie, így teljesen mindegy, hogy ÉletEnergia Készüléke -ÉletErő Generátora- előtt ül vagy tőle több mérföldnyire, -esetleg éppen a földgömb másik oldalán/felén tartozkodik-, mert a Készüléke által fejlesztett és sugárzott jótékony hatású ÉletEnergiát és ÉletErőt érezni és -fel-használni is tudja, bárhol és bármikor.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok TC 99 Transzfer korongpár | Strukturális kapcsolat 

Csodálatos, nem igaz?
Hihetetlennek tűnik? Javasóljuk, hogy próbálja ki, és így meggyöződhet az itt leírtak és elhangzottak valóságáról!
Aki nem hiszi, járjon utána!  :-)

Ezért -is- ideális eszközök az ÉletEnergia Készülékek (az integrált ÉletErő Generátorokkal) az egészség, személyes erőnlét és vitalitás, a személyes -földi/materiális és szellemi- gazdagság és bőség, valamint egy boldogabb, teljesebb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élet eléréséhez, megteremtéséhez és megtartásához.

És, ami a legfontosabb: az ÉletEnergia számára nem léteznek határok sem időben, sem térben!
(Tapasztalhatta ezt Ön is, ha már elvégezte az ÉletEnergia átsugárzási- és érzékelési Teszt-ünket / Kisérletünket!)

Összegzésként elmondható, hogy ÉletErő Készülékeink és az új ÉletEnergia Generátorok által fejlesztett és sugárzott Chi, Ki, Prána, Orgone / Orgon-energia, Od, ÉletErő, ÉletEnergia, Bio-energia, stb., stb. bármilyen pozitiv, nemes és építő/konstruktív célra felhasználható, saját- és embertársaink javára és érdekében, valamint saját előnyünkre (de nem mások hátrányára!).

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Idézet / Mottó
:
életenergia & életerő & chi életerő "A Szellem a végtelenben az Univerzum teremtő ereje, így a gondolataink rá gyakorolt hatása valóságos teremtő erőt lendít mozgásba".
Thomas Troward


További felhasználások

Az ÉletEnergia Készülékek felhasználási területe


Ha valakit -egy másik személyt- energizálni szeretne, küldhet számára az Ön ÉletEnergia Képszülékéből energiát, de elég, hogy ha -kölcsön- adja az illetőnek az ÉletEnergia és az ÉletErő- transzferkártyáját-, vagy -az Ön egyedi- transzfer-korongját.

Megj.:
ha több transzferkártya-párja, ill. transzfer-korongja is van, és több személy is használni szeretné (persze különböző trend-ekkel), akkor ezt úgy tudja a legjobban megoldani, ha az adott személyek, időben elkülönítve, azaz; más-más időpontban használják azt.
Egyszerre, egy időben használni, nem a legszerencsésebb (lásd még; életenergia-transzfer, negatív entrópia...).


Tértisztítás-, energizálás


Hagyja működni legalább 1,5 - 2 óráig az ÉletEnergia Készüléket, a megtisztításra szánt területen belül, vagy helyezze a chi-transzferkártya egyik felét a megtisztításra szánt területre.
A Készülék körül, ill. a chi transzfer-kártya és a transzfer-korong körül, a tér megtisztul, az energiák kicserélődnek, megtisztulnak és revitalizálódnak.
Természetesen, egy megfelelő strukturális kapcsolattal (pld. a TC 99 transzfer-korongpár), a jótékony és vitális energiát eljuttathatja bárhova, lakóterének, lakássának bármely pontjára, anélkül, hogy a Készüléket kéne elmozdítani és hordoznia.

Ha szükséges ismételje meg ezt, úgy 2 - 3 napon belül.
Idővel, -az ismétlések révén is,- az egész tér/szoba és lakás megtöltődik jótékony vitális energiával.

A világon egyedül, ezek az ÉletEnergia Készülékek (melyet Karl Hans Welz fedezett fel még 1991-ben) képesek a negatív, statikus, "rossz" energiákat (az elektro-mágneses energiák által működtetett és üzemeltetett elektromos készülékek sugározta szennyeződéseket), valamint az u.n. "DOR / DeadlyORgon" energiát (negatív, statikus, halálos orgone-energiák, ahogy Wilhelm Reich nevezte őket), pozitív, dinamikus és vitális ÉletEnergiává és ÉletErővé átalakítani (!).

Manifesztációs Radionika Program az ÉletEnergia Készülékek számáraÉletEnergia Készülékét használhatja valamely/bármely számítógépes Radionika programunkkal együtt!
Így, bármely -eleve nem radionika- készülékből, virtuális radionika készüléket nyerhet!. Checkmark

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program

Ebben az esetben, vágyott trend-eket és óhajtott -jövőbeli- szituációkat programozhat, azoknak a megvalósulásuk érdekében.

ÉletEnergia Készüléke segítségével erőt (ÉletErőt!) tud adni -pozitív- gondolatainak, és -folyamatosan!- biztosítani tudja trend-programozását, megvalósulásuk érdekében !!

Az ÉletEnergia Készüléke által generált és kisugárzott ÉletErőt, módulálhatja továbbá -mágikus- szimbólumok és pecsétek segítségével.

Megj.:
mágikus szimbólumok | ÉletEnergia Készülékekprospezek egy része megtalálható a számítógépes radionika program cd-jén, vagy megrendelhetők külön is, így -egyszerüen- csak ki kell nyomtatni a használni kívánt szimbólumot.

Főleg a "Vágyak ABC-je / Alphabet of Desire" csomagnak az újabb -asztrológiai alapú- verzióját ajánljuk, melyben megtalálja -szinte- minden élethelyzethez a megfelelő kártyát, pecsétet és szimbólumot.

Tegye a kívánt -mágikus- szimbólumot, kártyát az ÉletEnergia Készülékén lévő -egyik- transzfer-kártyára, ill. transzfer-korongra, a másik transzfer-kártyát vagy transzfer-korongot tartsa magánál, majd -tudatosan és aktívan! vegye át és használja fel -a megfelelően módulált, és- az Önre át-sugárzott ÉletEnergiát & ÉletErőt.
Ennyi az egész!

Használja fel -mindig- tudatosan és aktívan, az Ön kívánsága szerint modulált Életenergiát és ÉletErőt, és cselekedjen annak megfelelően!


Még további alkalmazások


ÉletEnergia Készülék Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+


Használja ÉletEnergia Készülékét valamely Radionika programmal együtt mely tartalmazza a Feng Shui szimbólumokat és juttassa el a megfelelően módulált ÉletEnergiát a kívánt helyre. (!)

ÉletEnergia Készülékek | Dinamikus Feng Shui :: ao1100+báguaEzen új csúcstechnológiának köszönhetően Ön most energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív, jótékony, vitális és dinamikus Feng Shui -CHI- energiákkal a lakását és / vagy irodáját, anélkül, hogy átrendezni, átformálni vagy átépíteni kényszerülne azt -vagy különböző szimbólumokkal vagy -sokszor furcsa és bárgyú- tárgyakkal kéne "kicicomáznia"-!

 ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ÉletEnergia Készülékek & Dinamikus Feng Shui :: AO 1100o Aqua Optimizer, ill. JU 99 Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner tipusú ÉletEnergia Készülék + bágua

Sőt; most ezeket a kreatív és -egyben - éltető chi-energiákat ugyanolyan könnyen és elegánsan átsugározhatja saját magára -és, természetesen, egyben szeretteire is!- attól függetlenül, hogy a hagyományos Feng Shui szempontjából, mely energetikai élettérben tartózkodik, és függetlenül attól is, hogy új Dinamikus Feng ShuiÉletEnergia- és ÉletErő Készülékétől® milyen, ill. mekkora távolságra van (pár száz méternyire "csak", vagy a Földgolyó másik felén tartozkodik)!

Valójában, most az Ön kezében van a teljes ellenőrzés és irányítás lehetősége, ami ezeket a Feng Shui chi-energiákat illeti!
Keleti tradició zseniális kombinációja nyugati csúctechnológiával!

Helyezze a kívánt- és megfelelő Feng Shui szimbólumot az ÉletEnergia Készülékére, az egyik transzfer-korong mellé, (esetleg a transzfer-kártya alá), míg a transzfer-korong másik párját (ill. a másik transzfer-kártyát) tegye az energizálni kívánt helyre.
A megfelelően modulált ÉletEnergia instant módon -azonnal- megjelenik a kívánt helyen (az egyedi transzfer korongpár, ill transzfer-kártya révén) és kifejti a jótékony hatását.

Az ÉletEnergia Készülék, ill. a transzfer-korong, és a transzfer-kártya -közvetlen- közelébe tartózkodó személy (vagy személyek) magukhoz vonnzák a megfelelően modulált ÉletEnergiát és ÉletErőt, feltőltödnek általuk, mely aztán -bennük is- kifejti annak jótékony és pozitív hatását.


ÉletEnergia Készülék Asztro Dinamikus Manifesztáció


Asztro Dinamikus Manifesztáció :: Radionika program :: ÉletEnergia Készülékek Használja ÉletEnergia Készülékét valamely Radionika programmal együtt mely tartalmazza az asztrológiai szimbólumokat és juttassa el a megfelelően módulált ÉletEnergiát a kívánt helyre.

Helyezze a kívánt és megfelelő asztrológiai szimbólumot az ÉletEnergia Készülékére, az egyik transzfer-korong mellé, (esetleg a transzfer-kártya alá), míg a transzfer-korong másik párját (ill. a másik transzfer-kártyát) tegye az energizálni kívánt helyre.

A megfelelően modulált ÉletEnergia instant módon -azonnal- megjelenik a kívánt helyen (az egyedi transzfer korongpár, ill transzfer-kártya révén) és kifejti a várt-, jótékony hatását.

Az ÉletEnergia Készülék, ill. a transzfer-korong, és a transzfer-kártya -közvetlen- közelébe tartózkodó személy (vagy személyek) magukhoz vonnzák a megfelelően modulált ÉletEnergiát és ÉletErőt, feltőltödnek általuk, mely aztán -bennük is- kifejti annak jótékony és pozitív hatását.


ÉletEnergia Készülék Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner, Elmekészülék


Bármelyik tipusú ÉletEnergia Készülékét felhasználhatja lazításra, stresszoldásra, meditációra, relaxációra, kontemplációra és revitalizációra, valamint gyorstanulásra és memória-bővítésre.
Segítségével gyakorolhatja a dinamikus meditációt is!

LPOG 2400 DL ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner, ElmekészülékLévén, hogy lüktető, pulzáló ÉletErőt sugároz és közvetít, az ÉletEnergia Készülékek (és a Készülékekbe beépített ÉletErő Generátorok), azonnal és direkt módon hatnak az agyra, az idegrendszerre és -egyben- a testre, és hatalmas -behozhatatlan!- előnyük, hogy bármely távon működőképesek (lásd bámulatos ÉletEnergia átsugárzási transzfer-tesztünket az ÉletEnergia- és ÉletErő tudatos érzékelésére!).

Az ÉletEnergia Készülékek (és az ÉletErő Generátorok) hatásmezejében, az agy szinte azonnal alkalmazkodik ezek frekvenciájához és így sokkal könnyebben fenn is lehet tartani a megfelelő elme- és tudatállapotot!

Az új technológiánk révén, készülékének jótékony hatását, (az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok segítségével) akkor is igénybe veheti és használni tudja, amikor más körülmények között lehetetlen lenne!
Csak egy megfelelő strukturális kapcsolat szükségeltetik ehhez, amik -az Ön készüléke esetében- egy egyedi transzfer korongpár, (vagy az egyedi transzfer-kártyák).


ÉletEnergia Készülék Radionika és Radionika Készülékek
    együtt használva valamely számítógépes Manifesztációs Radionika programmal


Mindegyik RAD tipusú Radionika Készülékünkbe eleve -legalább- egy ÉletErő Generátor működik és szolgáltatja a sikeres radionika programozás szempontjából oly fontos ÉletEnergiát és ÉletErőt.

Számítógépes Radionika programunkal -egy eleve nem radionika készüléket is, mint pld. a Chi Agytréner, ElmeTréner és PszichoTréner ÉletEnergia Készüléket is- át tudja alakítani virtuális Radionika Készülékké!

Kapcsolja össze bármely -nem radionika készülékét, Chi Agytrénerét, ElmeTrénerét és PszichoTrénerét, esetleg AO (Aqua Optimizer) tipusú ÉletEnergia Készülékét- egy számítógépes radionika programmal és máris egy virtuális radionika készüléke lett.

Manifesztációs Számítógépes Radionika program :: Radionika KészülékekAlakítsa át ÉletEnergia Készülékét egy -bármelyik!- Radionika programmal, virtuális radionika készülék!
Így, ennek segítségével, vágyott trend-eket és kívánt -jövőbeli- szituációkat programozhat, ezeknek folyamatosan erőt (ÉletErőt!) adhat- és biztosíthat, hogy azok manifesztálódhassanak a fizikai síkon, és megjelenjenek a mindennapi életében is.


ÉletEnergia Készülék Víz-energizálás és optimalizálás | Táplálékok energiával való feltőltése -bármilyen távolságból-


Víz- energizálás és optimalizálás: AO 2000 AO AquaOptimizer tipusú ÉletEnergia Készülék Az AO -AquaOptimizer™ (ejtsd: akua optimájzer)- tipusú ÉletEnergia Készülékek™, kettős (duál) céllal tervezett speciális energizáló készülékek, melyek hármas célt szolgálnak és melyek ivóvízét
ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék revitalizált- és optimalizált élővízzé alakítják át, miután
ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék eltávolították a vízben lévő káros információkat és visszahelyettesítik az eredeti, pozitív és jótékony élővíznek az információjával (így -energetikailag- olyan tiszta lesz, mint egy kristálytiszta hegyi forrás vize), majd
ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék feltőltik és telítik erős, pozitív, éltető és jótékony vitális Életenergiával és ÉletErővel.

Tipp: használjon 3 darab ÉletEnergia Készüléket a lakása/irodája 3 különböző potján, hogy mindig optimalizált élővizet fogyaszthasson, megnégyszerezve ezáltal -a szinergia révén- ÉletEnergia Készülékeinek teljesítményét és hatásfokát, valamint az ebből adodó jótékony hatásokat, ill. a használatával összefüggő- és ezzel járó pozitív következményeket.


:: ÉletEnergia Készülék életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Teljeskörű Pránával (Életenergiával) kapcsolatos szolgáltatásaink:

Táv-ENERGIZÁLÁS!
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Testünk- / testjeink-; valamint személyes tárgyak, amulettek és talizmánok energetikai megtisztítása és ÉletEnergiával való feltőltése

ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Ezotérikus tanácsadás és konzultációk
Személyre szabott megbeszélések / Ezotérikus- mediátor és coaching


Forrás:
Karl Hans Welz: "Elmélet és Technológia" (Theory & Technology), LifeForce & LifeEnergy Theory (Az ÉletErő és ÉletEnergia elmélete).
Angol és olasz nyelvből való fordítás és átdolgozás: Dézsi Sándor -ALeX-
1998 - 2020 © Copyright. Minden jog fenntartva!


  .    


életenergia készülékek Manifesztáció: megszilárdult absztrakció életenergia készülékek

ÉletEnergia Készülékek A gondolat, mint valóság ÉletEnergia Készülékek


Mottó | Idézet

életenergia & életerő & chi életerő "Minden testet öltött dolgok nemzője a gondolat (idea)".
Szepes Mária


Az ÉletEnergia & az ÉletErő fontos és nélkülözhetetlen szerepe a manifesztáció- és a tudatos teremtés folyamatában


"Az Energia volt, van, és mindig is lesz".

A gondolat maga is energia - és információhordozó is egyben.
Az a mód, hogy, hogyan adhatunk és biztosíthatunk neki (a gondolatnak) -folyamatosan- erőt és energiát, hogy -végső soron- manifesztálódhasson, hogy a -számára biztosított- ÉletEnergia és ÉletErő) hogyan kerül átalakításra (szublimálásra), és miként vehető használatba, saját- és embertársaink előnyére; -csak- ezeken a web-oldalakon olvashatók.

Minden testet öltött dolgok nemzője az idea, azaz; a gondolat.

Egészséges, konstruktív és harmónikus gondolatok -melyeknek energiát tudunk adni- és biztosítani, így éltetve őket- egyensúlyt és harmóniát hoznak létre szervezetünkben éppúgy, mint -külső- körülményeinkben.

Ok-okozati összefüggésben élünk.
Gondolataink az okok (indító okok), körülményeink az okozatok, mert mindig, minden, egy gondolattal kezdődik.

Nemcsak fizikai világban létezünk, szellemi világban -is- élünk, ahol a -belső- gondolataink az okok, a -külső- körülmények pedig az okozatok.

Gondolataink determinálják a körülményeinket (lásd még "Az ajánlott irodalom" oldalt, a megfelelő olvasmányokkal).
Az ember szellemi tevékenysége, fizikumának működése és sorsa között, szoros kapcsolat áll fenn.
A gondolat, ill. az idea, ebben az összefüggésben, a nemző szerepét tölti be, és automatikus vonzás -ill. taszítás- útján szabályozza a körülményeket.
Aki sorsán úrrá akar lenni, annak úrrá kell lenni gondolatain (és -egyben- erőt -ÉletErőt!- kell biztosítaniuk nekik).

Gondolat | Idea | Manifesztáció | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huGondoljunk mindig arra, amilyenek lenni szeretnénk, lelki szemeinkel "lássuk" azt, amit el szeretnénk érni, amit meg szeretnénk valósítani, és amit szeretnénk bírtokolni.
Önmagunkról alkotott gondolatminták tükrözzék tehát azt, amilyenek szeretnénk lenni, tükrözzék a tökéletes egészség, a magas energiaszínt, az erős, szívélyes és -tökéletes- harmóniában lévő ember képét.

Ha ennek a gondolatformának (gondolattestnek, a mentál-testen belül) erőt adunk és folyamatosan biztosítani tudjuk számára az éltető energiát, valamint ha szavaink, cselekedeteink, tetteink és szokásaink nem állnak ellentétben ezzel, és az univerzális kozmikus törvényekkel -melyeknek az Életenergia és az Életerő is alá van rendelve-, akkor, az alkotott gondolatforma -előbb útóbb- megjelenik a fizikai síkon, a fizikai szinten is.
Anyagiasúl, materializálódik, manifesztálódik (hogy egy "szép" magyar szót is használjunk)!
Ez teljességgel bizonyos, mivel ő maga is a Rendnek és a Törvényeknek van alávetve, és azoknak engedelmeskedik.

Tehát, kellő mennyiségü gondolati energia elíndíthat egy -hatékony- manifesztációs folyamatot, valamint megfelelő energia telítettsége esetén materiálizálódhat is (manifesztálódhat / valóra válhat) az adott gondolat, elíndítva egy olyan fizikai és lelki folyamatot melyben -a végén- nemcsak a fizikai test, hanem -előtte- a mentál-, az asztrál-, valamint az éteri test is részt vesz.

Ha Ön elvégzett már többféle kurzust is, tegye próbára a tudását a gyakorlatban is!
Kamatoztassa tudását a gyakorlatban is, a mindennapi életben is, ÉletEnergia Készüléke bíztosítani fogja az Ön számára is a manifesztációhoz (megvalósuláshoz) szükséges -állandó és folyamatos- ÉletErőt és ÉletEnergiát!


Idézet / Mottó

Wallace D. Wattles: A gazdagság bölcsessége:
életenergia & életerő & chi életerő Természeti törvény, hogy hasonló okok mindig hasonló hatásokat eredményeznek.


Az igazi 'TITOK'...


Talán elolvasott már Ön is több ön- és személyiségfejlesztő könyvet, részt vett már több tanfolyamon és kurzuson, megtanult pár -sikert igérő- metodust, de -valahogy- mégsem úgy alakúlnak a dolgai, ahogy Ön szeretné?

Megtudta már "a Titkot" is, -hisz, talán, olvasta Rhonda Byrne "A Titok" című könyvét, (lásd "Ajánlott irodalom")-, próbálta használni a "Vonzás törvényét", elvégezte -többek között- az "Agykontroll tanfolyamot" -is-, de mégsem jönnek a -vágyott és remélt- eredmények?

Talán, olvasta már "A Legfőbb Titkot" is, de a vágyott és remélt dolgok csak nem jelentkeznek az életében?

Szerk. megj.:
Az előbb említett könyv -"A Legfőbb Titok"-, szinte végigplagizálja egyik kedvenc, ön- és személyiségfejlesztés téren rendkivül sikeres írót és előadót, Brian Tracy egyik legjobb szemináriumát, a "Főnix szemináriumot", szégyenletes módon egyszer sem említve meg -mint forrást- e remek szakembert.
Csodálkoznék azon, ha Linda Dohlan-t "A Legfőbb Titok" íróját nem perelnék be emiatt. Viszont, ha Brian Tracy írta álnéven e könyvet, vagy akár közösen az íróval, vagy ha -akár- a szemináriumának szerzői jogait adta el, akkor ez zseniális húzás volt ! Gratulálok !
-Megj.: Ezek a sorok 2009 március idusán írodtak...-.

Még egy fontos megjegyzés:
A "Vonzás Törvénye" úgy kb. csak a 4-ik vagy 5-ik legfontosabb univerzális, szellemi törvény, -és főleg az Asztrál síkon (a vágyak világában) játszik inkább meghatározó szerepet- előtte -fontosságban- még megtalálható egy pár igen lényeges univerzális, kozmikus és szellemi törvény...
(Lásd még a 'Diozófiai elmélkedések'et is... ill., -főleg a- Kurzusainkból megtudhatja mely 'Törvények' is azok...)

Szóval; mindent pontosan úgy csinált ahogy a könyvekben leírva vagyon, pontosan úgy, ahogyan azt -Önnek is- tanították, -talán- még hisz is bennük, de -valahogy- mégsem...
Hmm... Valahogy nem akarnak összeállni és összejönni a dolgok...

Talán, nagyrészt azért -is- van ez, mert, (bár a legtöbb könyvben leírt metódusok -és az agykontroll gyakorlatok többsége is- jó -vagy akár megfelelő-), -sajnos- csak egy "apró", de igen lényeges dolgot "felejtenek" el megemlíteni, illetve egyenesen, bátran és tisztán kijelenteni (habár, aki a sorok közt tud olvasni, az észreveszi és megérti, és aki a szavak mögé lát, az felfogja...); mégpedig azt, hogy:
ha bármely -mentál- cselekedetnek nem tud folyamatosan elégséges mennyiségű életerőt és életenergiát bíztosítani, akkor az a bizonyos gondolatforma, ill. mentális programozás meddő marad, és az eredmények elmaradnak !!

(Az, hogy vággyal átitatott hitben hat csak a vasakarat, ...csak féligazság!) Ha nem tud erőt és energiát biztosítani gondolatainak, azok nem fognak tudni megvalósulni !!!
Punktum. Ez Törvény!

ÉletEnergia / ÉletErő | /userfiles/pages-hu/gondolat-manifesztacio | ÉletEnergia Készülékek / ÉletErő Generátorok

Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Az vagy és az leszel, amire gondolsz."
Earl Nightingale


ÉletEnergia
& ÉletErő nélkül nincs táv-hatás és... nincs 'manifesztáció' sem !


Engedtessék megismételni a nyomatékosság kedvéért, és -egyben- hadd hívjuk fel a figyelmét még egyszer a legfontosabbra, hogy mások -akik esetleg ezt szeretnék- ne tudjanak visszaélni az Ön bizalmával, engedjék meg tehát, hogy mi áruljuk el, és -egyben-, mi fedjük fel az Ön számára az "igazi nagy TITKOT":
elolvashat bármennyi -személyiséggel, és önfejlesztéssel kapcsolatos- könyvet, elvégezhet bármilyen és bármennyi kurzust, végezhet bármilyen és bármennyi -mágikus- szertartást, követheti pontosan az ott leírtakat-, illetve elhangzottakat, mély hittel és áhítattal hihet is bennük, égő vágyat is érezhet, hogy -kitűzött- céljait elérje, sőt, el is várhatja a -kivánt- eredményeket, de !... -és, kérjük, most figyeljen !:
- ha nem tud gondolatainak, vágyainak és cselekedeteinek erőt (ÉletErőt !, ill. ÉletEnergiát !) adni és -egyben folyamatosan- biztosítani, akkor mindezek a próbálkozások meddő dolgok maradnak és nem fognak megvalósúlni !

Azért nem, mert -egyszerüen- nem tudnak megvalósúlni, mivel ez is egy egyetemes -univerzális- törvény alá tartozik.

Javasóljuk, hogy még egyszer olvassa át azokat a bizonyos könyveket -az "Ajánlott irodalom" oldalon talál belőlük egy jópárat- de most úgy, hogy kissé más szemszögből tekintsen ráju, ill az ott leírtakrak: az életenergia és életerő szemszögéből, és úgy, hogy mindenek -leg-mélyén, mindenek forrása- és győkereként, vélje (próbálja) felfedezni a vitális életenergiát.
Sok mindent jobban meg fog érteni, és sok mindent máshogy fog majd látni és másképp is értelmezni mint azelött, valamit sokkal szélesebb látókörre tesz majd szert és hasznosabb ismeretekkel is gyarapszik ...)

Viszont, a fentieknek az ellentéte is igaz; aki pozitív gondolatainak, kreatív ideáinak erőt és energiát ad- és biztosít, annak megvan minden esélye, hogy azok meg is valósúljanak és manifesztálódhassanak, azaz; a gondolatforma megsűrüsödve, szilárdabb energiát magára véve, anyagiasodjanak és megjelenjenek -végül- a fizikai síkon is. (!)

RAD 2400 HD :: ÉletErővel működtetett Radionika KészülékA WELZ tipusú ÉletEnergia- & ÉletErő Készülékeink -mint nevük is mutatja- belső, integrált ÉletErő Generátoraik révén, Életenergiát, Életerőt, Chi-t / Qi-t, Práná-t, Od-ot, Mágneses fluidum-ot, Orgone-t / Orgon-energiát generálnak.
És teszik ezt -egy egyszerü kapcsolás / kattintás által- szüntelenül és folyamatosan, a nap minden órajában- és szakában, a hét minden napján.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  RAD 2400 HD -beépített és integrált- ÉletErő Generátorokkal működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék  +  TC 99 strukturális kapcsolat transzfer korongpár egyik -egyedi- korongja

Megj.: Figyelem! :: ÉletErő Készülékek
mindegyik ÉletEnergia Készülékben legalább egy -hatékony és performens- ÉletErő Generátor működik !

Az ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékek egyik leglényegesebb és legfőbb feladata tehát, hogy energiát és erőt adjanak és -egyben- bíztosítsanak(!) az Ön alkotó, kreatív gondolataiknak, úgy, hogy állandóan és folyamatosan Életenergiát és Életerőt generálnak- és sugároznak, hogy Ön azt tudatosan fel tudja majd használni bármely-, ill. minden cselekedetében, önmaga- és mások megsegítésére és előnyére.

A világon egy új és egyedi technológia révén -végre!- sikerült az emberiség egy régi álmát valóra váltani: az élethez elengedhetetlen vitális életerővel és életenergiával való folyamatos ellátás és utánpótlás lehetőségét biztosítani; az ÉletErő technológia révén!
Használja fel most Ön is litűzött céljai elérésének érdekében!

ÉletEnergia / ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek / ÉletErő Generátorok


Az ÉletErő & ÉletEnergia a manifesztációs folyamatban


Egy kreatív, pozitív gondolat, mely számára Erőt, ill. ÉletEnergiát tudunk biztosítani elindítja a "Megnyilvánulás (azaz, a Manifesztáció) folyamatát":
elménkből erednek a gondolatok (mentál sík), gondolataink érzéseket váltanak ki (asztrál sík), érzéseink különböző ingereket váltanak ki (éter sík), melyek fizikai testünkre is hatnak (anyagi/fizikai sík), és cselekedetekhez, ill. tettekhez vezetnek, ezek pedig eredményeket produkálnak -az anyagi (materiális) világban-.

Ha erőt és energiát tudunk adni és -egyben- bíztosítani egy gondolatnak a mentál szférából, akkor az -hamarabb- anyagi formát ölthet és manifesztálódhat (valóra válhat) a fizikai síkon is.
És, mivel a háromdimenziós anyagi világban élünk és tevékenykedünk, -efektive- tennünk is kell valamit; -megfelelő kitartással és akaraterővel felvértezve- cselekedni is szükséges céljaink elérésének érdekében.
Tehát, konkrét lépésekre van szükség, úgy a szubjektív, mint az objektív világban. (!)

A tettekhez is -természetesen; mint mindenhez!- erő és energia szükségeltetik.
(Sőt, már az elhatározáshoz is, hogy a tettek mezejére lépjünk... :-))

Az, aki a gyakorlati életben sikeres akar lenni, aki a célkitüzéseit el akarja érni és a céljait meg akarja valósítani, annak a tettek mezejére -is- kell lépnie.
Elérhető, reális és hihető célokat tűz ki maga elé, amelyek elérése érdekében megteszi a megfelelő lépéseket és erőfeszítéseket.

Sikerünk érdekében meg kell tennünk azokat a "kis" dolgokat, amelyek majd NAGY változásokat hoznak.
Vágyaink beteljesülése, céljaink megvalósítása- és elérésének érdekében személyes cselekvéseink és tetteink ki kell egészítsék gondolatainkat.

Az integrált ÉletErő Generátorral működtetett ÉletEnergia Készülékek ebben is hathatós segítséget nyújtanak: erőt és energiát (azaz: ÉletErőt és ÉletEnergiát!) adnak és biztosítanak -állandóan és folyamatosan!- a manifesztációhoz, a megvalósításhoz és a sikerhez.

Tehát; a gondolat -a végén- alakot / formát ölt és megjelenik -manifesztálódik- az anyagi világban, a fizikai síkon is.
Megszilárdult absztrakció lesz - ahogy, mi nevezzük.
(angolul: 'solidified abstraction').

A pontos vizualizáció az elme-, a manifesztáció pedig a tudat teremtőereje.

Külső világunk belső világunk tükre -és eredménye-.
Sokszor halljuk: változtasd meg belső világodat (elsősorban; gondolkodásodat), és a külvilágod is alkalmazkodik majd ehhez, így a külső világ is megváltozik !
Egy -jó, konstruktív, pozitív- gondolat elindíthatja a változást, de az anyagi, való-világban valóságos tettekre is szükség van a sikerhez és a -kitűzött, konkrét, méltó és pozitív- célok elérése érdekében.

Az elhatározásokhoz, és -főleg- a tettekhez pedig -sokszor, nem kis- erő és energia szükségeltetik.
Ezért -is- lényegesek a tettek, és ezért is lényeges az ÉletErő, valamint, ezért is annyira szükségesek, ill. egyben hatékonyak ÉletEnergia Készülékek, és ezért -is- játszanak kulcsszerepet ebben a manifesztációs folyamatban.

Tettek sorozatának többszöri ismétlése, szokásokat eredményeznek.
Sokan, szokásaik rabjai. Sajnos, sokan, rossz szokásoknak a rabjai.
Épp ezért, ne feledje: sikeres embereknek, sikeres szokásaik vannak!

Az ÉletEnergia Készülékek segítségével programozza- és nevelje magát arra, hogy a szükséges dolgokat akkor tegye megy, amikor azokat meg kell tennie, és el fog jönni az a nap, amikor azokat a dolgokat- és akkor teheti majd meg, amelyeket- és amikor csak szeretné- és, -csak akkor- ha kedve tartja!

Szó, szándék, cselekedet... Ismerős, igaz?
Vigyázzunk gondolatainkra, mert befolyásolják érzéseinket, ráhatással vannak és megszabják szavainkat, majd tetteinket és cselekedeteinket, a tetteink szokásainkat, a szokásaink jellemünket és végül sorsunkat is.
Vigyázzunk rájuk, mert megvalósúlnak. Manifesztálódnak.
Vigyázzunk rájuk, írányítsuk őket, és... adjunk nekik ERŐT (ÉletErőt!) manifesztálódásuk érdekében az Életenergia Készülékek hathatós segítségével!

További információk: lásd kurzusainkat, és a 'Diozófiai elmélkedéseket' (A gondolaterők teremtő hatalma)... »»

Fel / Ugrás az oldal tetejére... ÉletEnergia Készülékek


Folyamatos és állandó ÉletErő- & ÉletEnergia ellátmány és utánpótlás az ÉletEnergia Készülékek segítségével


Minden axióma levezethető az ÉletEnergiából és minden jelenség ahhoz nyúlik vissza.
Úgy is fogalmazhatunk, hogy akinek -bőségesen- rendelkezésére áll az ÉletEnergia- és az ÉletErő - az ERŐ !- annak -személyiségének függvényében- mindene megvan, számára -szinte- minden elérhető és megvalósítható.

Összegezve: ha -folyamatosan, megszakítás nélkül!- elegendő erőt és energiát tudunk a -megvalósítandó- gondolatnak adni- és (egyben) biztosítani, és -természetesen- ha szükségszerüen megtesszük a megfelelő lépéseket a fizikai világban (a fizikai valóságban) is, akkor az illető gondolat "materializálódik", anyagot ölt (testet / formát ölt), azaz; megjelenik ("manifesztálódik") a fizikai síkon is.

Az ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek nemcsak a gondolatoknak, a kreatív ideáknak tudnak -folyamatosan- (élet)erőt és energiát adni- és biztosítani, hanem megadják- és -egyben- biztosítják a tetterőt is ehhez, szolgáltatják azt az impulzust, hogy a tettek mezejére lépjünk, és energikusan cselekedjünk, céljaink elérésének érdekében!
(További, sokkal bővebb és részletesebb információkat a "Manifesztáció törvényéről" kurzusainkban talál).


. .

Az Életenergia -tehát- a lét alapja, valamint minden mentális cselekvés -tudatos vagy tudattalan gondolatok- forrása, bármely spirituális tevékenység (ima, meditáció, stb.) és minden pszihikus cselekedet (-így, egyben- az ön- és személyiségfejlesztő technikák, az agy- és -távolsági- elmekontroll, vagy -tágabb értelemben vett- önprogramozás) erőforrása. .

. .

Az ÉletErő és az ÉletEnergia -egyben- a cél- és a kívánt hatás közötti kapcsolat, hordozó, ill. médium.
Felerősitve a kívánt TREND-et, egy olyan energetikai mezővé alakitja, mely körüllengi-, körülveszi- és körűlöleli az illető személyt (vagy -cél-személyeket!), és egy erőteljes -a kívánt hatásnak megfelelő- kellő sorsszerü befolyást gyakorolja rá (rájuk), amely a vágyott- és elérendő célhoz vezet. (!)
Lásd további -bővebb- információkat a 'Radionika' oldalunkon. .

.

. Régen ismert igazság: ÉletEnergia & ÉletErő nélkül nincs-, és nem létezik távhatás. (!) .


Ennek bizonyítékát megtapasztalhatta Ön is és -efektíve, tudatosan is- érezhette amikor kipróbálta és elvégezte ingyenes Transzfer Tesztünket az ÉletEnergia -tudatos- érzékeléséhez! 

Az ÉletErő a titka az állandó, pozitív változások, az agy- és az elme fölötti kontroll terén, mert minden -fizikai és- mentális cselekedetnek az ÉletEnergia képezi az erőforrását, motorját.
Az ÉletEnergia minden mentális cselekedet (gondolat, gondolkodás, -idea-) és a fizikai cselekvések- és tettek alapja, gyökere és -erő-forrása!

Az ÉletEnergia & ÉletErő nélkül semmi sem jöhet létre és semmi sem manifesztálódhat az ő segítsége nélkül !

Adjon- és biztosítson(!) folyamatosan éltető vitális Erőt -ÉletErőt!- pozitív gondolatainak, vágyainak, ötleteinek és céljainak, valamint változtatási szándékainak, hogy nagyobb eséllyel és könnyebben elérje-, valamint hamarabb megvalósítsa őket!

Az ÉletEnergia Készülékek és a -készülékekbe integrált- ÉletErő Generátorok segítségével kezébe veheti saját sorsa irányítását és erőt (ÉletErőt!) adhat -pozitiv- gondolatainak, vágyainak, hogy azok megvalósúlhassanak a fizikai síkon, a mindennapi életben is!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... ÉletEnergia Készülékek


Az ÉletEnergia és az ÉletErő használata, mint az élőlények egyik fő jellegzetessége


Tudjuk, hogy minden élőlény kölcsönhatásban van a környezetével és -általában- az ÉletEnergiát- és az ÉletErőt az élőlények -magukban is- generálják és ők is használják fel.

Minden aktivitást megelőz egy csomó külső- és belső jel, melyek különböző elvonatkoztatási szinteken mennek át, mielőtt a cselekvésben észlelhetővé válnának, kifejezésre jutnának és megnyilvánulnának.

Általában érzékelések sokaságának heves áramlásával találkozunk, melyeket racionalizálva, elvonatkoztatás útján- és alapján szintetizálunk.

Személyeknél ezt a folyamatot általánosításnak nevezzük.
Az evolució során a szenzorikus érzékelés képessége párhuzamosan fejlődött az elvonatkoztatási folyamat komplexitásával.

Az ÉletEnergia felhasználását és alkalmazását, ill. az ÉletErő "technológiát" észre lehet venni-, és egyben érzékelni lehet az állatoknál, ill. különböző állatfajoknál is.

Jó példa erre egyes pillangók vagy (éjjeli) lepkék hímjei, melyek a nőstény "illatát" akár több mérföldnyi távolságból is képesek érzékelni, annak ellenére, hogy még egy elemista számára is nyilvánvaló és kiszámítható: ilyen távon és ekkora ekkora távolságban, a "kémiai illat" felfoghatatlan, vagyis az eredeti aromát hordozó molekula gyakorlatilag egyszerűen nem létezik ily távol, nem létezhet a -több kilométer távolságban lévő- lepkét körülvevő térben / légben / levegőben. pillango :: ÉletErő Technológia :: ÉletEnergia Generátor | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

S mégis, a t. tudósok (és -nagyokos zoológusok) szerint a pillangó, vagy a lepke, illat-, ill. szag után azonosítja -mérföldekre lévő- párját.
Ez nonszensz!

Miért nem lehet már végre elfogadni, hogy más is van- és más is létezhet, és ami különbözik, a szaglástól-, vagy más "normális szenzórikus percepciótól"?
A "strukturális kapcsolatok" elmélete (melyet Karl Hans Welz dolgozott ki még a '90-es évek elején), mellyel áthidalható bármilyen távolság, egy igen megalapozott és érvényes fogalom, valamint sokkal könnyebben és érthetőbben magyarázatot tud adni ilyesfajta megyilvánulásokra.

Mint az a későbbiekből kitűnik, ez a fajta ESzP (Extra Szenzoriális Percepció, vagy újabban: Extra Szenzoriális Projekció) könnyen megmagyarázható az ÉletEnergia- és az ÉletErő strukturális transzferálhatóságával.


Következtetés az ÉletEnergiával kapcsolatos tevékenységről, az ÉletErővel való munkával, foglalatosággal: a gondolatok (végső soron) = tárgyak ??!
Vagy másképpen, még érthetőbben: a gondolatok tárgyiasúlhatnak ??!

A Gondolat = Energia.

  Az Anyag = lekötött, kondenzált, sűrűsödött Energia.

következésképpen   => Idea = Materia ?!

»» Lásd még a "Gondolaterők teremtő hatalma" című diozófiai értekezést is!

Akkor, tehát, összegezzünk:

  A gondolat mint -anyagi- valóság!

Az ÉletErőt általában az élőlények generálják és ők is használják fel.

Tudjuk, hogy az ÉletEnergia minden mentális cselekvésnek -így a gondolatnak is- az erőforrása, valamint tudjuk, hogy irányítható és átsugározható, illetve transzferálható.

A gondolat a gyökere és forrása az érzelmeknek, a szónak, szándéknak, tettnek és cselekedetnek.
A gondolat energia, és mint minden energia: információhordozó is egyben.
A gondolat tehát mindennek a kiindulópontja-, a gyökere és a forrása (az oka), így az általunk óhajtott irányvonalnak -TRENDnek- (és cselekedeteknek is).

Már az emberiség hajnalán, elődeink (fel)ismerték és dolgoztak az ÉletEnergiával és ÉletErővel, felhasználták azt óhajaik, vágyaik teljesülésére és céljaik megvalósítására.

Helyesen feltételezték, hogy az anyag lekötött, meg-, ill. le-kristályosodott energia.
Rájöttek arra, hogy a gondolatok -végső soron- dolgok / "tárgyakként" kezelhetők, és ahhoz, hogy pl. sikeresek legyenek és sikereket érjenek el, először létre kellett hozzák magukban a sikeresnek lenni GONDOLATÁT (a mentális, szellemi képét és vetületét).

Tudták, hogy a siker elengedhetetlen kellékei egyrészt a hit és az akarat, másrészt a vágy, mely a l elérésére serkent.
Ezek mindegyik összetevőjében ott találjuk legmélyén az ÉletEnergiát & ÉletErőt.

.
Mottó | Idézet

. életenergia & életerő & chi életerő "A hit egy olyan erős -belső- agregátor, mely jelentős mennyiségü ÉletErőt tud termelni".
Dézsi Sándor

Elképzelni, vizualizálni kellett magukat abban a helyzetben amit kívántak és elérni vágytak, lelki szemeikkel "látniuk" kellett, hogy kitűzött céljaikat már elérték.RAD 5 - (Trend-Management Életenergia Generátor és Radionika készülék)
Közben- és utána is -folyamatosan!- erőt (ÉletEnergiát!) kellett, hogy adjanak gondolataiknak, ahhoz, hogy a kívánt események megnyilvánuljanak, és melyek aztán -kítűzött- vágyott céljaik eléréséhez vezettek!!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  RAD 5 Radionika tipusú Trend Generátor ÉletEnergia Készülék, 5 db. szuper-erős -külső- integrált ÉletErő Generátorral (Chi / Qi Generátor & Prána Generátor & Orgon / Orgon-energia Generátor) és Szuper-Orgonitból készült radionika-dörzspaddal

Tehát, először született meg a gondolat, melybe utólag erőt (Életerőt & Életenergiát) kellett "önteni", majd cselekedni, munkálkodni kellett a vágyott cél megvalósításáért, mert csakis így juthattak el a kitűzött, áhított célig.

Vigyázzunk tehát a gondolatainkra, mert a gondolat anyagot ölt !

Számtalan -nemcsak mentális- technikát ismerünk (a teljesség igénye nélkül: kreativ vizualizáció, kincskeresés <térképes keresés, -treasure mapping->, agykontroll, transzcendentális meditáció, jóga, chi-kung, tai-chi, taj-chi-chuan, autogén tréning, NLP -neuro lingvisztikus programozás-, reiki, radiesztézia, keleti küzdősportok, mágikus gyakorlatok, mentális gyógyítások, feng-shui, stb., stb.), melyek felhasználják különböző módszereikben és műveleteikben az ÉletErőt és az ÉletEnergiát.

Közös vonásuk többnyire az, hogy valamennyi az óhajok konkrét formába öntésére törekszik és segíthetnek a vágyakat átalakitani kézzelfogható valósággá.

A beépített és integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékekkel, most megvan a technológiailag -is- megalapozott lehetőség, hogy, hogyan is összpontosítsunk sikeresen egy művelet- és eljárás céljára, hogyan építsünk ki, és hozzunk létre egy kívánt irányvonalat (TREND-et) és hogyan adjunk- és biztosítsunk vágyainknak és kívánságainknak (Élet)ERŐT és (Élet)Energiát, ahhoz, hogy azok meg is valósúljanak!

ÉletEnergia & ÉletErő Készülékek

Az ÉletEnergia Készülékek és a készülékekbe működő -integrált- ÉletErő-Generátorok -egyik- legfontosabb funkciója tehát mindenekelőtt az, hogy ERŐT ADJANAK -pozitív- GONDOLATAINKNAK, azok megvalósulása és MANIFESZTÁLÓDÁSA érdekében !

Megértve e lényeges működési elvet, és használva új, csodás készülékét, az ÉletEnergia Készülékét (beépített és integrált ÉletErő Generátorával), hogy a kívánt- és megfelelően modulált(!) Életerőt fejlessze- és előállítsa, az eredmények gyorsabban és könnyebben elérhetőek lesznek az Ön számára is, és így bármely téren állandó- és tartós sikerekre számíthat.

A Tudatos Teremtés Technológiájában és a manifesztációs folyamatokban legtöbbet használt és legnépszeübb készülékek a Trend-Generátorok (Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek) és a Techno-Mágia & ÉletErő-Mágia szoftverünk, a 'Manifesztációs Radionika Programok'.

A 'Tudatos Teremtés' és 'Permanens Absztrakció' elvének kvintesszenciáját foglaltuk össze a 'Gondolatok Manifesztációja' érdekében a fenti sorokban, mondatokban!

  = >
   Következtetés az ÉletEnergiával / ÉletErővel kapcsolatos tevékenységekről: a dolgok, tárgyak = materiálizálódott gondolatok.


Tervezze újra életét az új, erőteljes és hatékony ÉletEnergia Technológiával!
Legyen saját életének ura és sorsának irányítója!


Lásd kurzusainkat a "Manifesztációról", ill. a "Tudatos Teremtésről" a megfelelő oldalakon, ill. érdeklődjenek róluk a 'Kapcsolat' oldalon megadott elérhetőségeink valamelyikén... »»


Forrás:
Karl Hans Welz: 'Thoughs are Things' (A gondolatok dolgok / tárgyak, avagy; A gondolatok tárgyiasulnak), 'Manifestation' (Manifesztáció), 'Manifestation programs' (Manifesztációs programok).
Diozófiai értekezések és elmélkedések, A gondolaterők teremtő hatalma, stb.
Lásd még az 'Ajánlott irodalom' oldalunkat.
Fordítás, átdolgozás, adaptáció és szerkesztés: © Copyright Dézsi Sándor, 1999, 2001 - 2007 - 2020. Minden jog fenntartva!
Az oldalak szövege szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználni csak  -és kizárólagosan- pontos forrásmegjelöléssel, és ide mutató aktív linkkel szabad, a tulajdonosk írásos beleegyezése után. Köszönjük!
  »» Elmélet & Technológia ~

:: A weboldal neve: Elmélet & Technológia ~ ::

:: fengshuichi.hu/Elmelet---Technologia-- ::

 « Elöző oldal ^ Fel, az oldal tetejére ^
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de |

FFENG SHUI Chi & Dinamikus Feng Shui: a Feng Shui egy magasabb dimenziója  |  fengshuichi.hu
~ Feng Shui Chi-energia, ÉletErő és vitalitás az Ön sikere érdekében! | Chi-energia: Egyetemes Életenergia- és Életerő: az Univerzum hatalmas ereje, most az Ön szolgálatában!
www.fengshuichi.hu ~
Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében!
Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint az Életenergia Készülékéből kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív Életerő-fluxust!
[ fengshuichi.hu / Elmélet & Technológia ~  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép # 135678 - 3.235.30.155 :: (162.213.253.100) :: fengshuichi.hu/Elmelet---Technologia-- | nature_flex_R-hu | Feng Shui Chi | Feng Shui Chi .hu | www.fengshuichi.hu {CMSimple content-Ł | img:(abs):e-e--h/uf | pgs-h:(abs):e-e--h/uf} :: fengshuichi.hu / Elmélet & Technológia ~ ]
top